Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 2024-04-20, 9:16 AM

Великосевастянівський ліцей

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

6:40 AM
Карантин продовжено до 22 травня

Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів. У кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Уряду 4 травня. З постановою КМУ можна ознайомитись тут: bit.ly/2zXHQum.  

«Пом’якшення, які ми закладаємо з 11 травня, будуть впроваджуватися на умовах адаптивного карантину. У нас є області, в яких досить високий рівень захворюваності на коронавірус. Тому ми не можемо дозволити собі послабити карантин скрізь однаково», — наголосив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.Кабінет Міністрів України продовжив карантин в Україні до 22 травня, але вже 11 травня буде скасована частина обмежувальних заходів. У кожному регіоні відбудуться різні послаблення, в залежності від епідеміологічної ситуації. Відповідне рішення було прийняте на позачерговому засіданні Уряду 4 травня.

Відтак, серед запланованих послаблень є наступні: відкриття парків, скверів, зон відпочинку, перукарень, салонів краси, літніх майданчиків кафе і ресторанів. Також Уряд розглядає можливість дозволити роботу закладів громадського харчування на виніс, оптову і роздрібну торгівлю непродовольчими товарами (окрім зон розваг та фудкортів у ТРЦ); роботу закладів побутового обслуговування, музеїв, бібліотек, а також тренування спортивних команд на закритих базах тощо.

За словами очільника МОЗ, відомство постійно триматиме ситуацію під контролем і у разі її погіршення буде ініціювати повернення обмежень.

«При цьому усі анонсовані послаблення відбуватимуться за умови дотримання суворих протиепідемічних та санітарних критеріїв. Ніхто не буде ризикувати здоров’ям та життям українців», — підкреслив Максим Степанов.

Фінальний текст постанови буде доопрацьовуватися Міністерством охорони здоров’я разом із іншими відомствами протягом декількох днів.

Таким чином, всі заклади освіти, зокрема школи, продовжують працювати з використанням технологій дистанційногонавчання.

Переглядів: 155 | Додав: ataniapetrivna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024